Η Samsung κυκλοφόρησε μερικές σημαντικές βελτιώσεις για τις κάμερες των Galaxy smartphones με το update Φεβρουαρίου 2024. Ωστόσο, δεν έχουν διορθωθεί όλα τα ζητήματα της κάμερας, ειδικά στο Samsung Galaxy S24 Ultra, και η εταιρεία φέρεται να σχεδιάζει να διορθώσει ό,τι απέμεινε με μια άλλη ενημέρωση λογισμικού, σύντομα.

Σύμφωνα με μια αναφορά από τον tipster Ice Universe, η Samsung θα κυκλοφορήσει μια σημαντική ενημέρωση λογισμικού για τη σειρά Galaxy S24 τον Απρίλιο του 2024 για να διορθώσει ορισμένα από τα σημαντικότερα εναπομείναντα ζητήματα της κάμερας. Η εταιρεία φέρεται να διορθώνει θέματα που σχετίζονται με την ισορροπία λευκού και την ποιότητα της εικόνας από τον αισθητήρα του τηλεφακού.

Αυτήν τη στιγμή, η ποιότητα εικόνας των λήψεων που λαμβάνονται με zoom έως 9.9x είναι καλύτερη από εκείνη των λήψεων που λαμβάνονται με zoom 10x. Αυτό το ζήτημα θα μπορούσε να διορθωθεί με την ενημέρωση του Απριλίου 2024. Μερικές φορές, η έκθεση μπορεί να είναι υψηλή στις εικόνες που λαμβάνονται με την κάμερα των Samsung Galaxy S24, ακόμα και του κορυφαίου Ultra, με αποτέλεσμα να ξεθωριάζουν τα φωτεινά σημεία. Η Samsung θα μπορούσε να διορθώσει και αυτό το πρόβλημα. Η ισορροπία λευκού των εικόνων που λαμβάνονται με τα Galaxy S24 θα μπορούσε να εμφανίζεται πολύ ζεστή, κάτι που επίσης θα διορθωθεί, σύμφωνα με την αναφορά.

Ένα άλλο πρόβλημα με την κάμερα των Galaxy S24 είναι ότι μερικές φορές μπορεί να τραβήξουν πιο σκοτεινές εικόνες και η Samsung έχει ήδη δηλώσει ότι θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα στο μέλλον. Ελπίζουμε ότι η διόρθωση για αυτό το ζήτημα θα είναι επίσης διαθέσιμη με την ενημέρωση λογισμικού του Απριλίου 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.