Το Samsung Galaxy S24 Ultra διαθέτει μια από τις καλύτερες κάμερες του 2024 και τώρα η εταιρία στέλνει μια συσκευή στην στρατόσφαιρα για να τραβήξει φωτογραφίες της Γης.  Σύμφωνα με το PetaPixel, η Samsung έδεσε μερικά Galaxy S24 Ultra σε μπαλόνια στρατόσφαιρας και τα έστειλε στον ουρανό. Τα μπαλόνια έφυγαν από τον Grand Canyon, το Los Angeles, το Las Vegas και τα βουνά της Sierra Nevada.

Galaxy S24 Ultra Γη

Τα μπαλόνια με τα Galaxy S24 Ultra έφτασαν σε ύψος 36 χιλιομέτρων. Πρακτικά δεν έφτασαν στο διάστημα που θεωρητικά ξεκινάει από τα 100 χιλιόμετρα, όμως αυτό είναι το υψόμετρο που πετάνε τα κατασκοπευτικά αεροπλάνα SR71 BlackBird.

Το υδρογόνο από τα μπαλόνια τελικά εξαερώθηκε και τότε άνοιξαν τα αλεξίπτοτα που επέτρεψαν στα τηλέφωνα να επιστρέψουν στο έδαφος με ασφάλεια. Τα τηλέφωνα όμως όσο ήταν στον ουρανό τραβούσαν φωτογραφίες. Τι κατέγραψαν λοιπόν;

Τα Galaxy S24 Ultra τράβηκαν πάνω από 150 φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των πτήσεων, χρησιμοποιώντας όλους τους φακούς τους. Από υπερευγώνιο, σε 1x, 3x και 5x, το αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, καθώς μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την καμπυλότητα της Γης και την μαυρίλα του διαστήματος. Στις φωτογραφίες βλέπουμε φανταστικά τοπία και οροσειρές, όπως και άλλα γεωγραφικά χαρακτηριστικά.

Samsung Galaxy A55: Εμφανίστηκε το πρώτο review video πριν την ανακοινωση

Η εταιρία είχε μια απίστευτα καλή ιδέα για να επιδίξει τις φωτογραφικές ικανότητες των συσκευών της και πλέον έχουμε τις φωτογραφίες για να τις απολαύσουμε και εμείς!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. κάτι τέτοια κάνετε και δίνετε τροφή στους flatearthers!!! υπερευρυγώνιος φακός γιατί? τι σε κόβει και πρέπει να χρησιμοποιήσεις αυτό τον φακό και όχι τον απλό? βουνά, λαγκάδια κτλ? μέχρι κι ο ήλιος έγινε οβάλ….. τραβήξτε κανονικές φωτογραφίες και μια χαρά θα φανούν όλα, μαζί και το κοίλο της γης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.