Το DxOMark δημοσιεύει σήμερα τα αποτελέσματα του Samsung Galaxy S24 Ultra και δεν είναι ιδιαίτερα καλά. Πιο συγκεκριμένα πετυχαίνει σκορ μόλις 144 βαθμών, βάζοντάς το στην 18η θέση στην κατάταξη πίσω από πλήθος smartphones που έκαναν το ντεμπούτο τους το 2023 και 2022.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της κάμερας:

  • Primary: 200MP sensor, 24mm equivalent f/1.7-aperture lens, AF, OIS
  • Ultra-wide: 12MP sensor, 13mm equivalent f/2.2-aperture lens, AF
  • Tele 1: 10MP sensor, 67mm equivalent f/2.4-aperture lens, OIS, AF
  • Tele 2: 50MP sensor, 111mm equivalent f/3.4-aperture lens, OIS, AF
  • Video: 8K at 24/30fps, 4K at 30/60/120fps, 1080p at 30/60/240/960fps, HDR10+

Το Samsung Galaxy S24 Ultra σύμφωνα με την ομάδα του DxOMark, αποτελεί μια μικρή μόνο συνολική βελτίωση σε σχέση με τον προκάτοχό του το S23 Ultra, χάρη στον αισθητήρα των 200MP στην κύρια κάμερα, μια σειρά νέων χαρακτηριστικών AI και το τελευταίο και πιο πρόσφατο chipset το Snapdragon 8 Gen 3.

Σύμφωνα με την ομάδα, ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν οι λήψεις πορτραίτου της Samsung σε έντονο φως, οι οποίες προσέφεραν ζωντανά και φυσικά χρώματα που σε ορισμένες λήψεις φαίνονται ακόμη πιο ρεαλιστικές από ό,τι στο Apple iPhone 15 Pro Max.

Samsung Galaxy S24 Ultra DxOMark

Το DxoMark αναφέρει: Είναι δύσκολο να πούμε σε ποιον ακριβώς βαθμό η τεχνητή νοημοσύνη συμβάλλει στην ποιότητα της εικόνας, αλλά σίγουρα φαίνεται ότι τα νέα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και οι υπάρχουσες τεχνολογίες απεικόνισης της Samsung έχουν συμβάλει στη μεγάλη βελτίωση της απόδοσης ορισμένων εικόνων.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Περνάει τα βασανιστήρια του JerryRigEverything! Θα αντέξει;

Οι κυριότερες αδυναμίες ήταν ο θόρυβος σε χαμηλό φωτισμό στα video, καθυστερήσεις στο κλείστρο, θέματα με την έκθεση και την ισσοροπία λευκού, ενώ το focus στα video αργεί να αντιδράσει. Τέλος απώλεια λεπτομερειών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Παρόλα αυτά τονίζουν ότι αποτελεί μια πολύ ικανή all-round συσκευή που παρέχει μια περισσότερο από ικανοποιητική απόδοση για όλους τους τύπους φωτογραφίας σε διάφορα σενάρια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.