Τo Samsung Galaxy S24 Ultra κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά και ο JerryRigEverything κάνει τις παραδοσιακές του δοκιμές στην αντοχή της συσκευής. Η συσκευή έκανε τον διάσημο YouTuber να αλλάξει το σλόγκαν του.

Όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο, πιθανότατα γνωρίζεται τι βασανιστήρια κάνει ο JerryRigEverything στις συσκευές που περνάνε από τα χέρια του. Αν δεν ξέρετε, δοκιμάζει πόσο γρατζουνίζεται η οθόνη της συσκευής, δοκιμάζει αν καίγεται και αν λυγίζει υπό πίεση. Στο παρελθόν έχουμε δει συσκευές να σπάνε στην μέση από τις δοκιμές του. Αν μια συσκευή αντέχει στις δοκιμές του, τότε πιθανότατα θα αντέξει και στα δικά σας χέρια.

Η Samsung έχει καλό ιστορικό στο πόσο αντέχουν οι συσκευές της και το Galaxy S24 Ultra φαίνεται να μην αποτελεί εξαίρεση. Η συσκευή πέρασε όλα τα τεστ του JerryRigEverything, πανηγυρικά.

Δες του πόντους ποινής στο δίπλωμα με ένα κλικ!

Όμως σε ένα σημείο είδαμε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τους προκατόχους της και αυτό δεν είναι άλλο από τις αντοχές της συσκευής στις γρατζουνιές. Με την χρήση του Mohs Test, ο Zack (JerryRigEverything) προσπάθησε να γρατζουνίσει την οθόνη με μύτες διαφορετική σκληρότητας. Συνήθως οι συσκευές γρατζουνίζονται από την μύτη επιπέδου 6 και στο επίπεδο 7 αποκτούν βαθιές χαρακιές. Όμως το Gorilla Glass Armor του Galaxy S24 Ultra, δεν γρατζουνίστηκε καθόλου στο επίπεδο 6, ενώ στο επίπεδο 7είχε πολύ απαλές γρατζουνιές, ξεπερνώντας όλες τις οθόνες που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Μπορείτε να δείτε το τεστ αντοχής στο βίντεο παρακάτω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.