Πριν λίγες μέρες είχαμε δει τους χρήστες να παραπονιούνται για τα χρώματα της οθόνης των Galaxy S24 Ultra, με την Samsung να δηλώνει πως αυτά είναι τα χρωματικά προφίλ της οθόνης για πιο ρεαλιστικά χρώματα. Τώρα όμως έχουν ξεκινήσει αναφορές από χρήστες για πρόβλημα με τις κάμερες, όταν αλλάζουν το ζουμ κατά την εγγραφή βίντεο. Το πρώτο βίντεο δημοσιεύθηκε από έναν χρήστη του X και από εκείνη την στιγμή, όλο και περισσότεροι χρήστες δηλώνουν πως έχουν το ίδιο πρόβλημα. Η επίσημη σελίδα Samsung Service Center αναγνώρισε το πρόβλημα. Εμείς στην συσκευή που έχουμε στα χέρια μας δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα.

Το Samsung Galaxy S24 Ultra έχει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος του, με διαφορετική εστιακή απόσταση η κάθε μία. Από ότι φαίνεται, όταν ο χρήστης τραβάει βίντεο, η αλλαγή μεταξύ των φακών δεν είναι καθόλου ομαλή και παρουσιάζει παραμορφώσεις, ειδικά όταν οι χρήστες τραβούσαν κοντινά αντικείμενα.

Samsung Galaxy S24 Ultra Unboxing: Ήρθε και το ξεπακετάρουμε παρέα!

Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι δύσκολο να εξηγηθεί με λέξεις, όμως μπορείτε να δείτε τα βίντεο παρακάτω. Σε αυτό ο χρήστης αλλάζει εστιακές αποστάσεις στην κάμερα και εμφανίζεται η παραμόρφωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Samsung αναφέρει πως πρόκειται για hardware πρόβλημα, στις πρώτες παρτίδες που κατασκευάστηκαν. Συγκεκριμένα, οι συσκευές που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής τον Δεκέμβριο του 2023, τείνουν να παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς δεν είναι κάτι που διορθώνεται με software update, οπότε αν το έχει η συσκευή σας, η Samsung υπόσχεται πως θα προβεί σε αντικατάσταση των προβληματικών συσκευών.

Στέλεχος της Samsung: Δεν υπάρχει πραγματική φωτογραφία

Οι αναφορές για προβλήματα μέχρι στιγμής δεν είναι πολλές, όμως αυξάνονται όσο περνάνε οι μέρες. Ξεκίνησαν από Ινδία και αμέσως μετά είδαμε αναφορές σε Ταϊλάνδη και Ισπανία. αν πρόκειται για την πρώτη σειρά παραγωγής μόνο, τότε το πρόβλημα ίσως παραμένει αρκετά περιορισμένο. Αν έχετε την συσκευή ήδη στα χέρια σας, μπορείτε να δοκιμάσετε και εσείς αν παρουσιάζει το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.