Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Galaxy S23 Ultra είναι ότι προσφέρει 10x optical zoom, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στο Galaxy S24 Ultra. Το Samsung Galaxy S23 Ultra έρχεται με τέσσερις κάμερες, μια των 200MP κύρια, μια των 12MP ultrawide, μια 10MP telephoto με 3x zoom και μια των 10MP periscope με 10x optical zoom.

Επιτέλους, αυτό το Xiaomi smartphone λύνει το σημαντικότερο πρόβλημα με το νερό

Προηγούμενες φήμες είχαν δείξει ότι το S24 Ultra θα έρθει με μια βελτιωμένη έκδοση του αισθητήρα των 200MP, την ίδια 12MP ultrawide κάμερα, μια νέα 50MP 3x telephoto κάμερα και μια 10MP periscope camera. Πλέον λέγεται ότι η periscope θα έχει μικρότερο εύρος zoom σε σχέση με το S23 Ultra.

Ο ιδιαίτερα αξιόπιστος Ice Universe είχε παλαιότερα αναφέρει και στη συνέχεια διαγράψει το post του, ότι το S24 Ultra δεν θα είχε μια 10x optical camera. Σήμερα επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό, τονίζοντας ότι η Samsung έχει αφαιρέσει τον 10x periscope. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν η Samsung δεν το εξοπλίσει καν με periscope κάμερα ή απλά με έναν με παραπλήσιες δυνατότητες.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι η periscope κάμερα είναι ένα από τα καλύτερα features του S23 Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.