Τα flaghip smartphones κατά κανόνα αποτελούν την αιχμή της τεχνολογίας. Στη συνέχεια, η τεχνολογία ωριμάζει και βλέπουμε μεσαίου κόστους smartphones να φέρουν καινοτόμα χαρακτηριστικά σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό με πιο χαμηλές τιμές. Έχουμε δει τον εν λόγω κύκλο να επαναλαμβάνεται άπειρες φορές, με χαρακτηριστικά όπως οι AMOLED οθόνες, τα μεγάλα refresh rate κ.α.

redmi note 13 pro plus

Το τελευταίο και πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό που θα φθάσει σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό, είναι το IP68 rating καθώς η Xiaomi πλέον το φέρνει και στην οικογένεια συσκευών Redmi Note 13 series.

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Product Manager της Redmi, το Redmi Note 13 Pro Plus θα μπορεί να χειριστεί την βύθιση σε νερό ως και 1.5 μέτρων βάθους για 30 λεπτά και να βγει αλώβητο. Βέβαια, η καταστροφή από το νερό δεν περιλαμβάνεται στην εγγύηση της συσκευής και πάλι, οπότε θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

Το τηλέφωνο επίσης θα υποστηρίζει το Rain Water Touch feature που έχουμε δει στο OnePlus Ace 2 Pro κάνοντας πιο εύκολη τη χρήση του στη βροχή. Η σειρά Xiaomi Redmi Note 13 κάνει το ντεμπούτο της στη Κίνα στις 21 Σεπτεμβρίου. Η Pro Plus έκδοση θα διαθέτει τον Snapdragon 7s Gen 2, ενώ η Pro έκδοση τον Dimensity 7200 Ultra. Αναμένουμε επίσης curved OLED οθόνη στο Pro Plus και 200 MP κύρια κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.