Μόλις μια ημέρα πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια η σειρά Samsung Galaxy S24 series αποτελεί το επίκεντρο ακόμη ενός leak. Χάρη στον Evan Blass, έχουμε στη διάθεσή μας το επίσημο marketing υλικό που υπογραμμίζει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις σημαντικές αναβαθμίσεις και τα AI χαρακτηριστικά που τα νέα smartphones θα φέρουν.

Το Circle to search είναι ένα από τα νέα AI features που η Samsung ανέπτυξε για τη σειρά Galaxy S24 series. Θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις μια αναζήτηση στην οθόνη απλά ζωγραφίζοντας έναν κύκλο γύρω από το αντικείμενο που αναζητάς.

Στη συνέχεια, η AI έχει ενσωματωθεί και στη γνωστή εφαρμογή λήψης σημειώσεων της Samsung, το Samsung Notes. Αποκαλείται Note Assist και μπορεί να σου δώσει μια περίληψη των σημειώσεων υπογραμμίζοντας τα σημαντικά σημεία, ενώ αν είναι σε ξένη γλώσσα μπορεί να τις μεταφράσει.

Εκείνο που πραγματικά ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο ηχητικές κλήσεις. Παράλληλα, μέσω του υλικού αποκαλύπτεται ότι θα έχουμε βελτιωμένη νυχτερινή φωτογραφία, ενώ το Ultra μοντέλο θα μπορεί να προβεί στην εγγραφή 8K videos στα 5x. Ολόκληρη η σειρά θα έχει φωτεινότητα που θα φθάνει τα 2.600 nits.

Apple: Για πρώτη φορά εκπτώσεις στις τιμές του iPhone καθώς φλερτάρει με την καταστροφή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.