Υπάρχουν πλήθος λόγων να αγαπήσει κανείς το Samsung Galaxy S24 Ultra. Φέρει τον τελευταίο και πιο πρόσφατο Snapdragon επεξεργαστή από την Qualcomm, φέρει frame τιτανίου και όμορφο design, μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη των 2.600 nits και φυσικά πλήθος AI εργαλείων.

H Samsung έχει δείξει ήδη τις συσκευές σε πολλά μέσα ενημέρωσης και σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ένας δημοσιογράφος φαίνεται το νέο κάλυμμα της οθόνης που τοποθέτησε η Samsung που κάνει τη συσκευή να μειώνει τις αντανακλάσεις κατά 75%. Η φωτογραφία που ακολουθεί το αποδεικνύει περίτρανα.

Όχι μόνο η οθόνη του είναι σημαντικά πιο φωτεινή, αλλά το νέο Gorilla Glass Armor μειώνει κατά 75% τις αντανακλάσεις σε σχέση με ένα screen protection panel με βάσει το γυαλί.

Το ίδιο και ένας άλλον χρήστης, ο Ahmed Qwaider επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι η Samsung έχει ξεπεράσει τον εαυτό της σε αυτό το σημείο.

Το ίδιο και ο Ice Univerce

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.