Τα Galaxy S24 είναι εδώ και η Samsung αποφάσισε να γυρίσει στο παλιό μοντέλο των δύο επεξεργαστών, Exynos και Snapdragon, ανάλογα την αγορά. Δυστυχώς, ή ευτυχώς, η Ευρώπη θα πάρει τον Exynos 2400, αντί για τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Ωστόσο, υπάρχει φως στο τούνελ, τουλάχιστον σύμφωνα με την Qualcomm.

Για όσους δεν γνωρίζουν, συνήθως, τα Galaxy S smartphones έχουν τον Snapdragon στη Βόρεια Αμερική και επιλεγμένες περιοχές της Ασίας. Όλες οι υπόλοιπες αγορές λαμβάνουν μοντέλα με τον Exynos 2400. Φέτος, η εταιρεία εφάρμοσε αυτήν την τακτική στο απλό Galaxy S24 και το S24+, ενώ το S24 Ultra το κυκλοφορεί παντού με τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy.

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι πριν λίγο. Εκπρόσωπος της Qualcomm δήλωσε ότι τα μοντέλα των Samsung Galaxy S24 και S24+ με τον Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy θα κυκλοφορήσουν και εκτός ΗΠΑ. Ωστόσο, ανέφερε ότι αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να αποκαλύψει ποιες θα είναι ή πόσες ακριβώς. Προς το παρόν, στην Ελλάδα έχουν Exynos 2400, δεν ξέρουμε αν αυτό θα αλλάξει.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.