Σε περίπτωση που δεν το έχετε διαπιστώσει ήδη, η Samsung λάνσαρε τα Galaxy S24, τα νέα της premium flagship smartphones για το 2024. Αυτήν τη φορά, η εταιρεία έχει στο επίκεντρο τη Galaxy AI και τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που προσθέτει στις νέες τις συσκευές. Η εταιρεία, όπως και κάθε άλλη φορά, δημοσίευσε πολλά προωθητικά βίντεο, στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Σε ένα από αυτά παρουσιάζει τη δυνατότητα της Galaxy AI να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο ηχητικές κλήσεις. Στην ουσία, καθώς μας μιλά ο συνομιλητής μας εμείς ακούμε απευθείας όσα λέει μεταφρασμένα στη γλώσσα τις επιλογής μας. Μάλιστα, τα Samsung Galaxy S24 προβάλλουν τη συνομιλία σε μορφή κειμένου στην οθόνη. Δυστυχώς, αυτή η λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη σε Ελληνικά, στην πρώτη έκδοση που διαθέτουν τα νεότερα flagship smartphone της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Ακολουθεί το Circle to Search, το οποίο στην ουσία επιτρέπει απλά κυκλώνοντας με το δάχτυλό μας ένα αντικείμενο σε μια φωτογραφία να κάνουμε απευθείας αναζήτηση για αυτό.

Έπειτα, περνάμε στη φωτογραφία. Το Samsung Galaxy S24 Ultra προσφέρει ένα από τα καλύτερα συστήματα κάμερας σε smartphone. Το βίντεο της εταιρείας προωθεί το Nightography Zoom δείχνοντας απογοητευμένους χρήστες άλλων τηλεφώνων σε μια συναυλία που δεν μπορούν να κάνουν ζουμ στο συγκρότημα και να καταγράψουν ένα καθαρό βίντεο. Εντωμεταξύ, μια θαυμάστρια με το Galaxy S24 Ultra είναι όλο χαμόγελα καθώς το τηλέφωνό της της επιτρέπει να “πλησιάσει” το συγκρότημα χάρη στο Nightography Zoom. Μάλιστα, στο τέλος χρησιμοποιεί τη Galaxy AI για να αφαιρέσει από μία φωτογραφία τους άλλους θεατές.

Θέλετε να δείτε τι φέρνει το Galaxy AI στο Samsung Galaxy S24 Ultra; Το επίσημο βίντεο περιλαμβάνει μερικές από τις λειτουργίες που έχουμε ήδη αναφέρει, όπως το Circle to Search και το Live Translate. Όμως, αναφέρει επίσης την κατασκευή από τιτάνιο και την προστασία οθόνης Corning Gorilla Armor που σταματά τις αντανακλάσεις που δυσκολεύουν την θέαση του περιεχομένου της οθόνης.

Τέλος, μετά από όλα αυτά τα χρόνια που μιλούσαμε για το επόμενο μεγάλο πράγμα, η Samsung λέει επιτέλους ότι με τη Galaxy AI, το επόμενο μεγάλο πράγμα είστε ΕΣΕΙΣ.

Φυσικά, μην ξεχάσεις να ρίξεις μία ματιά στο δικό μας βίντεο από την πρώτη μας επαφή με το Samsung Galaxy S24 Ultra.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.