Τα smartphones της σειράς Galaxy S22, ιδίως το Galaxy S22 Ultra είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα που θα βρει ένας χρήστης στην αγορά. Μόλις πριν από ένα χρόνο, η εταιρεία είχε κυκλοφορήσει το Expert RAW app το οποίο έδινε στους χρήστες περισσότερες επιλογές όσον αφορά την κάμερα για επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες στα τηλέφωνά τους.

Galaxy S22 astrophoto

Πλέον, η εφαρμογή λαμβάνει δυο νέα modes : Astrophotography και Multiple Exposure. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Expert RAW app δημιουργήθηκε προκειμένου να δώσει στους χρήστες ακόμη περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης και τα δυο νέα χαρακτηριστικά, που είναι διαθέσιμα σε One UI 5.0 εμπλουτίζουν την εμπειρία ακόμη περισσότερο.

Galaxy-S22-astrophotography-multiple-exposur
Galaxy S22-astrophotography multiple exposure

Η αστροφωτογραφία έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της από τη Google το 2019 και σου επιτρέπει τη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών του νυχτερινού ουρανού. Λειτουργεί λαμβάνοντας φωτογραφίες πολλαπλών exposures και συνδυάζοντάς τες. Να σημειωθεί ότι θα χρειαστείς τρίποδο.

Βέβαια, για εκείνους που επιζητούν κάτι λίγο ακόμη περισσότερο καλλιτεχνικό, υπάρχει ένα νέο multiple exposure feature που σου επιτρέπει να λαμβάνεις πολλές φωτογραφίες και στη συνέχεια να τις συνδυάσεις σε μια. Οι beta εκδόσεις των νέων feature είναι διαθέσιμες στην ενότητα Settings menu του Expert Raw app.

Galaxy-S22-multiple-exposure
Galaxy S22 multiple exposure

 

Η Samsung επίσης εισήγαγε ένα νέο Camera Assistant app που μπορεί να κατέβει είτε από το Galaxy Store της Samsung ή από το Good Lock app.  Θα σου επιτρέψει να έχεις εύκολη πρόσβαση σε αυτοματοποιημένα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείς πιο συχνά και θα σου επιτρέψει να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως το Auto HDR, το Auto lens switching και το camera timeout.

Huawei Watch GT Cyber : Ένα διαφορετικό τέρας

*δείγματα της Samsung που συνόδευαν την ανακοίνωση

auto hdr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.