Η Huawei επιβεβαιώνει επισήμως το λανσάρισμα του Huawei Watch GT Cyber, το επόμενο flagship smartwatch της εταιρείας. Θα καταφθάσει στις αρχές Νοεμβρίου μαζί με το Pocket S, και προωθείται ως η νέα τάση από την Huawei καθώς εκτός των άλλων διαθέτει και ένα άκρως εντυπωσιακό design.

huawei watch gt cyber

Η Huawei δεν έχει αναφέρει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό για το εν λόγω ρολόι ωστόσο δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το design. Όπως και άλλα ρολόγια της εταιρείας διαθέτει κυκλική οθόνη και ψηφιακό crown. Ωστόσο, ένα από τα στοιχεία που εντυπωσιάζουν είναι τα εξαιρετικά λεπτά bezels.

Εκείνο όμως που πραγματικά ξεχωρίζει και το διαφοροποιεί είναι η οθόνη του, που μάλλον θα είναι αφαιρούμενη, αν και θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

huawei watch gt cyber

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.