Η Samsung έχει διατηρήσει έναν καλό ρυθμό στη διάθεση ενημερώσεων. Μάλιστα, η Samsung τα πηγαίνει τόσο καλά που ορισμένες φορές κυκλοφορεί τα μηνιαία security patch του Android πριν και από τη Google.

Αν και παρουσίασε μικρή καθυστέρηση τον Ιούνιο, διότι επικεντρώθηκε στην κυκλοφορία ορισμένων σημαντικών fix και βελτιώσεων για τις συσκευές της, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία επιστρέφει δυναμικά.

Δεν προλάβαμε να φτάσουμε στην τρίτη ημέρα του Ιουλίου και τα Samsung Galaxy S23 ξεκίνησαν να λαμβάνουν την ενημέρωση Ιουλίου στις ΗΠΑ. Παράλληλα, είδαμε να αναβαθμίζονται και τα Galaxy S22.

Φυσικά, η Samsung δεν έμεινε εκεί και ξεκίνησε να αναβαθμίζει τη σειρά A, με πρώτο να λαμβάνει τα security patch Ιουλίου το Galaxy A53. Αυτή τη στιγμή, αναβαθμίζονται διεθνώς όλα τα Galaxy S22 series και το Galaxy A53.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.