Θα έχεις μάθει ότι οι διάδοχοι του Galaxy S10 θα ονομάζονται galaxy S20, όπως πολλές πηγές ανέφεραν ότι όντως έτσι αποκαλούνταν σε πολλά μυστικά meetings με παρόχους και στελέχη της βιομηχανίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2020. Εκτός από αυτές τις πληροφορίες, το LetsGoDigital αναφέρει ότι αναμένεται να δούμε τρεις συσκευές που θα καταφθάσουν ως μέλη της οικογένειας Galaxy S20.

Για ακόμη μια χρονιά, επαναλαμβάνεται αυτό που είχαμε δει προηγουμένως.  Το Galaxy S11e, σαν ένας διάδοχος στο Galaxy S10e, είναι τώρα το Galaxy S20. Ο διάδοχος του S10 θα είναι το S20+, ενώ υπάρχουν και φήμες περί ύπαρξης ενός Galaxy S20 Ultra που θα αντικαταστήσει το S10+.  Το Ultra μοντέλο είναι αυτό το οποίο θα διαθέτει τον κορυφαίο periscope zoom και υψηλής ανάλυσης κύριες κάμερες που θα δώσει τη δυνατότητα για 100X Space Zoom.

Όπως μπορείτε να δείτε, το S20 ultra αναμένεται να έχει μεγαλύτερο πάχος από το S20+ ή το S20. Και αυτό, ίσως αποτελεί σαφή επιβεβαίωση ότι θα φέρει μόνο αυτό το πρώτο periscope zoom setup της Samsung που θα προσφέρει 5x – 10x optical zoom και 50-100x hybrid.

Πάντως, ενώ συντάσσαμε το συγκεκριμένο άρθρο, ο Ice Univerce δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο αναφέρει ότι μόνο το Galaxy S20 Ultra θα διαθέτει 108MP κάμερα, ενώ αντίθετα τα Galaxy S20 και Galaxy S20+ έναν αναβαθμισμένο 12MP αισθητήρα της Samsung.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΠΗΓΗ.phonearena.com
Προηγούμενο άρθροΞαφνικά τα iPhones και iPads έχουν μικρότερη αξία!
Επόμενο άρθρο4 απλοί λόγοι που η υγεία της μπαταρίας ενός iPhone πέφτει
Baladis Koumpouras
Editor in Chief @ techmaniacs.gr με μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνει, ο οποίος απασχολείται με θέματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, με people-first content. Γνωρίζει τα πάντα από τεχνολογία και έχει μεγάλη εμπειρία στις συγκρίσεις των πακέτων καρτοκινητής, όσον αφορά τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Μελετά ενδελεχώς ανακοινώσεις νέων τραπεζικών προιόντων και ενημερώνει τους αναγνώστες του για θέματα ηλεκτρονικής τραπεζικής. Αγαπά να κατευθύνει τους αναγνώστες του σε σωστά πακέτα που αφορούν το ηλεκτρικό ρεύμα και τους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα. Στον ελεύθερό του χρόνο, μελετά πακέτα καρτοκινητής, ή όρους συμβολαίων ηλεκτρικού ρεύματος, ή προσπαθεί να βρει μια νέα ενδιαφέρουσα υπηρεσία να την παρουσιάσει στο κοινό του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.