Είναι σύνηθες πολλές φόρες το root μιας συσκευής να έρχεται πριν η συσκευή αυτή να έχει κυκλοφορήσει για το κοινό, αλλά αυτή τη φόρα μιλάμε για την πιο πολυαναμενόμενη συσκευή της χρονιάς, το Samsung Galaxy S III. Οι τυχεροί κάτοχοι που θα παραλάβουν την συσκευή τους στις 29 του και όσοι ακολουθήσουν μερικές μέρες μετά, αν είναι power users θα μπορούν να κάνουν root την συσκευή του αμέσως μόλις την παραλάβουν.

 

Με το που παραλάβετε την συσκευή σας πηγαίνετε στο λινό που ακολουθεί και δείτε πώς να κάνετε root την συσκευή σας. Μέχρι τότε μπορείτε απλά να ρίξετε μια μάτια στο stock firmware που μόλις διέρρευσε. Πρόκειται για την έκδοση Ι9300XXALE8 και προορίζεται για unlocked international Galaxy S III. Είναι με Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, με το καινούριο TouchWiz Nature UX για γραφικό περιβάλλον και όλα τα καλούδια που μάθαμε ότι θα έχει από την παρουσίαση του κινητού. Ευχηθείτε μονό να βρεθεί κάποιος να το κάνει Port και σε άλλες συσκευές όπως το Galaxy S2 για να καταφέρουμε να το απολαύουμε όλοι.

 

Links: ( 1 ) ,( 2 )

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.