Οι κάτοχοι των Galaxy S II, Galaxy S III και Note II ίσως νευριάσουν λίγο με την παρακάτω είδηση! Η εταιρία κυκλοφόρησε επίσημα Android 4.2.2 για το Samsung Galaxy S II Plus στην Γερμανία, κάνοντας την την πρώτη συσκευή που παίρνει σε αναβάθμιση αυτή την έκδοση του λειτουργικού, πιο γρήγορα και από την ναυαρχίδα της εταιρίας για το 2012. Αυτό πιθανότατα θα νευριάσει ακόμα περισσότερο τους κατόχους του Galaxy S II που φημολογείται πως η συσκευή θα παραμείνει στο Android 4.1.2.

Η αναβάθμιση έχει  build number I9105PXXUBMG8 και είναι ήδη διαθέσιμη μέσω το KIES. Σύμφωνα με το changelog έχει βελτιώσεις στις επιδόσεις, στο Touchwiz (αναμένεται να δούμε και λειτουργίες από το Galaxy S4) καθώς επίσης και τις συνηθισμένες προσθήκες του Android 4.2.2 όπως τα widgets στην lock screen, το Daydream και την νέα μπάρα ειδοποιήσεων.

Samsung galaxy  S II Plus android 4.2.2

Το AllAboutSamsung.de αναφέρει πως αυτή η κίνηση της Samsung μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Είτε πως η εταιρία επέλεξε μια όχι τόσο σημαντική συσκευή για να “δοκιμάσει” την νέα έκδοση, είτε επιβεβαιώνει πως έτσι τις φήμες πως το Galaxy S III και το Note II θα περάσουν απευθείας στο Android 4.3 ή και τα δύο μαζί. Το Galaxy S II ακόμα μπορεί να πάρει το Android 4.2.2, αλλά μιας και είναι συσκευή πάνω από δύο χρόνων, η εταιρία μπορεί να επιλέξει να μην την αναβαθμίσει, αφήνοντας την στο Android 4.1.2, αποφεύγοντας έτσι να ασχοληθεί με την τροποποίηση του Touchwiz.

Όπως και να έχει τα νέα είναι πως το Galaxy S II Plus ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 4.2.2 και αυτό είναι το μόνο σίγουρο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Εάν είστε κάτοχος του S II Plus, μπορείτε να χαρείτε, καθώς σύντομα θα έρθει και στην συσκευή σας η αναβάθμιση!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.