Την στιγμή που όλοι περιμέναμε την αναβάθμιση του Samsung Galaxy S III σε Android 4.1.2, καλά νέα έρχονται από το SamMobile, το οποίο δημοσίευσε leaked ROM Android 4.1.2 για το Galaxy S II. Όπως όλα δείχνουν το Galaxy S II θα παραλείψει εντελώς την 4.1.1 και θα περάσει κατευθείαν στην 4.1.2 με όλα τα καλούδια που φέρνει αυτή.

Από όσους έχουν δοκιμάσει την leaked ROM έχουμε αναφορές για πάρα πολύ καλή απόδοση, που δίνει άλλο αέρα στο κινητό. Δεν υπάρχουν κολλήματα, χωρίς να υστερεί σε χαρακτηριστικά. Επίσης βλέπουμε νέα χαρακτηριστικά της εταιρίας, που μέχρι τώρα είχαμε μόνο στις νέες ναυαρχίδες, έτσι λοιπόν οι κάτοχοι του Galaxy S II θα αποκτήσουν και αυτοί SmartStay, την καινούρια Gallery κ.α. Φυσικά θα έχουν και όλα τα καλούδια που φέρνει το Jelly Bean, όπως Google Now, Project Butter και την νέα notification bar. Το μοναδικό feature που θα λείπει, είναι η λειτουργία πολλαπλών παραθύρων. Μην ξεχνάμε όμως πως το S II δεν έχει HD οθόνη.

Δειτε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πως θα είναι το Galaxy S II με το επερχόμενο update.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.