Η Samsung μας έδωσε μια μικρή γεύση από το Galaxy Ring τον Ιανουάριο στο Galaxy Unpacked όπου είδαμε τα Galaxy S24, ενώ στην συνέχεια μας τα έδειξε στην MWC της Βαρκελώνης, όπου ήμασταν εκεί και τα είδαμε από κοντά. Το νέο wearable της εταιρίας αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιούλιο, μαζί με τα Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6.

Τελευταία μάθαμε πως το Galaxy Ring θα υποστηρίζει το Galaxy Food και τώρα το βλέπουμε στο Widget μπαταρίας της Samsung, όπως φαίνεται στο παρακάτω Screenshot.

Για να το δείτε και εσείς στην Galaxy συσκευή σας, θα πρέπει να προσθέσετε το Widget της μπαταρίας στην κεντρική οθόνη, να το κρατήσετε πατημένο και να πάτε στις ρυθμίσεις. Θα σας επιτρέψει να προσθέσετε συσκευές για παρακολούθηση μπαταρίας και από εκεί θα σας βγάλει και το Galaxy Ring. Το ότι το δαχτυλίδι είναι ήδη στις ρυθμίσεις δείχνει πως η Samsung εργάζεται πυρετοδώς για την προετοιμασία του και την κυκλοφορία του.

Αυτό δεν μας δηλώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας, όμως μας λέει πως η εταιρία ήδη δοκιμάζει έντονα το Galaxy Ring και όλες τις λειτουργίες του. Εμείς το περιμένουμε στο Unpacked του καλοκαιριού, τον Ιούλιο, αν όχι νωρίτερα.

Έρχεται! Gigabit Voucher για υψηλές επιτέλους ταχύτητες

Το Galaxy Ring δεν έχει μπει στο χέρι κανενός εκτός της Samsung, όμως λέγεται πως είναι πολύ ελαφρύ. Στην Βαρκελώνη το είδαμε σε διαφορετικά χρώματα, μεγέθη και φινιρίσματα. Διαθέτει ECG για να μετράει την υγεία μας και να παρακολουθεί καρδιακούς παλμούς και ύπνο. Θα αντέχει αρκετές μέρες με μία φόρτιση, αφού δε διαθέτει οθόνη, που καταναλώνει ενέργεια. Οι φήμες το θέλουν να έρχεται με υποστήριξη ανέπαφων πληρωμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.