Στη θεσμοθέτηση του Gigabit Voucher ύψους 80 εκατ. ευρώ το οποίο θα πριμοδοτήσει την ευρυζωνική σύνδεση υπερυψηλών ταχυτήτων στα νοικοκυριά αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η Cosmote ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία Smart Home Connect

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά:  «Εάν θέλουμε να δώσουμε περισσότερες υπηρεσίες στους πολίτες, σε έναν κόσμο που διασυνδέεται πρέπει να δημιουργήσουμε και τις κατάλληλες υποδομές. Στη σταθερή τηλεφωνία η χώρα μας βρίσκεται πίσω στις ταχύτητες, ενώ στην κινητή τηλεφωνία τα πηγαίνουμε καλύτερα.

Με στόχο να εναρμονιστούμε με το Μ.Ο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιούμε το Δράση Gigabit Voucher, με πόρους της τάξεως των 80 εκατ.ευρώ, εκ των οποίων τα 27 εκατ. ευρώ ειναι από το Ταμείο Ανάκαμψης και τα 53 εκατ. ευρώ από κρατικούς πόρους».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιος θα βάλει γρήγορο ίντερνετ έχουμε γηρασμένο πληθυσμό. Η γιαγιά είναι οκ με το adsl vdsl. Αν δεν κατεβάζεις video games κλτπ δεν χρειάζεται γρήγορο ίντερνετ. Πέρα από αυτό έχουμε χαμηλή διαθεσιμότητα σε οπτικής ίνες FTTH και πανάκριβο ίντερνετ. Τα 1gbps πρέπει να στοιχίζουν όσο το ADSL έως 24.

  2. Το ξέρουν οι εταιρίες και έχουν ανεβάσει τις τιμές . Τα 300mbps στον ΟΤΕ έγινε unlimited (αρχές του έτους είχε 300mbps με 500λεπτα στα 34.9) στα 37.9€ Περιμένουμε μια επιδότηση 5-6€ τον μήνα και ήδη μας έχουν φάει τα 3€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.