Το Samsung Galaxy Ring είναι προ των πυλών, καθώς θα ανακοινωθεί στις 10 Ιουλίου. Σήμερα μαθαίνουμε δύο νέες λειτουργίες που θα ενσωματώνει και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το Android Authority που κατάφερε να εντοπίσει τις λειτουργίες στο APK του Samsung Health, το Galaxy Ring θα παρακολουθεί καρδιακούς παλμούς, επίπεδα στρες, ενώ θα μπορεί να μετράει την θερμοκρασία μας, από το δάχτυλό μας.

Παράλληλα θα έρχεται με καταγραφή του ροχαλίσματος όταν κοιμόμαστε, όμως απαιτεί να έχουμε κοντά μας και το τηλέφωνό και να το φορτίζουμε.

Αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν και στα ρολόγια της εταιρίας, όμως τώρα μαθαίνουμε πως θα έρθουν και στο δαχτυλίδι της εταιρίας. Είναι πολύ πιθανό το Galaxy Ring να συνεργάζεται με τα Galaxy Watches για ακόμα καλύτερη παρακολούθηση της υγείας μας.

Οι φήμες θέλουν το δαχτυλίδι να κυκλοφορεί στα €300-€350, ενώ έχουμε ακούσει πως θα έχει και μια συνδρομή των €10 το μήνα, για να ξεκλειδώνει πρόσθετα χαρακτηριστικά για πιο premium μετρήσεις.

Revolut: Νέος τρόπος διεξαγωγής συναλλαγών – Ζητά selfie παντού

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μας λένε πως δε θα έρθει στη χώρα μας, όμως πιθανότατα θα μπορείτε να το αγοράσετε από καταστήματα σαν το Amazon. Αν φυσικά έρθει στην Ευρώπη γενικότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.