Η Samsung ετοιμάζεται για την ανακοίνωση του Samsung Galaxy Ring και θα το δούμε στο Galaxy Unpacked, που θα λάβει χώρα στις 10 Ιουλίου 2024. Γνωρίζουμε ήδη κάποιες πληροφορίες για το νέο έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung, όμως αρκετά παραμένουν άγνωστα. Είχαμε την ευκαιρία να το δούμε στην MWC 2024 της Βαρκελώνης, όμως η Samsung το κράτησε πίσω από γυάλα και το μόνο που καταφέραμε είναι να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες. Μέχρι σήμερα όμως δεν είχαμε πληροφορίες για το κόστος του, ενώ είχαμε ακούσει για μηνιαία συνδρομή, που σήμερα φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Galaxy Ring συνδρομή

Σήμερα, ο Yogesh Brar μας δίνει τις τιμές για τις ΗΠΑ, και δεν θα είναι φθηνό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Brar, θα έρθει με τιμή γύρω στα $300-$350, που είναι με αντίστοιχη με την τιμή του Oura Ring, όμως παραμένει ακριβό για μια συσκευή που δεν έχει οθόνη.

Το Oura Ring όμως έρχεται με συνδρομή $71.88 το χρόνο και μάλλον κάτι αντίστοιχο θα κάνει και η Samsung. Οι πληροφορίες του Yogesh Brar αναφέρουν πως θα δούμε $10 μηνιαία συνδρομή.

Οι πληροφορίες για συνδρομή δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο για την χρήση των ρολογιών της εταιρίας. Όμως το δαχτυλίδι θα προσφέρει έξτρα λειτουργικότητες, που είναι πιθανό η Samsung να θέλει να τις χρεώσει.

Ο Αντιπρόεδρος της Samsung Electronics και επικεφαλής της Ομάδας Ψηφιακής Υγείας Dr. Hon Pak, ανέφερε στο CNBC πως η εταιρία εξετάζει μια συνδρομητική υπηρεσία για το Samsung Health, χωρίς να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω για τις επιπλέον δυνατότητες που θα προσφέρει. Παράλληλα, η εταιρία ετοιμάζει και το Galaxy Watch 7, που αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί με το Galaxy Ring, κάτι που σημαίνει πως μια συνδρομή ίσως έρθει και στο Watch 7. Αν βάλουμε στην εξίσωση και τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης της Samsung, τότε ίσως αυτό είναι το κλειδί για την ύπαρξη μιας συνδρομητικής υπηρεσίας, ώστε να πείσει τους χρήστες να την αγοράσουν.

Revolut: Προμήθειες για συναλλαγές με κάρτες

Σύμφωνα με τον Dr. Hon Pak, οι χρήστες θα λαμβάνουν διαφορετικά δεδομένα από το δαχτυλίδι, ενώ και τα δύο θα γίνουν μέρος του ευρύτερου οικοσυστήματος της Samsung.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.