Το Samsung One Ui 6.1 update θα κάνει σύντομα το επίσημο ντεμπούτο του καθώς η εταιρεία φαίνεται να το έχει προγραμματίσει για το τέλος Μαρτίου. Συγκεκριμένα, ήδη στη Κίνα, πολλοί χρήστες αρχίζουν να λαμβάνουν pop up ειδοποιήσεις όσον αφορά την επέκταση της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος, το οποίο θα βασίζεται στο Android 14 και θα προσφέρει πλήθος νέων και έξυπνων χαρακτηριστικών. Κάνει τις συσκευές πιο έξυπνες, αξιόπιστες και ασφαλείς με τη βοήθεια της AI.

Σύμφωνα με ειδοποίηση που αρχίζουν να λαμβάνουν οι χρήστες στα κινητά τους, η Samsung θα κυκλοφορήσει το One Ui 6.1 update για 9 flagship συσκευές από τις 28 Μαρτίου. Στη πράξη η αρχή έγινε και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες όπως και η Ευρώπη. Το update αφορά αυτές τις εννιά συσκευές:

Τραγικό λάθος η έκδοση φωτογραφίας της νέας ταυτότητας στο τμήμα!

Samsung Galaxy S23 series, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Tab S9 series. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα Galaxy S23 series, Z Fold 5 και Z Fold 5 θα εξοπλιστούν με όλα τα  Galaxy AI χαρακτηριστικά που έχουμε συναντήσει στο Galaxy S24 Ultra.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.