Αν έχεις σκοπό να βγάλει τη νέα ταυτότητα μέσα στους επόμενους μήνες θα σου προτείναμε να τη βγάλεις όχι στο αστυνομικό τμήμα όπου δίνεται αυτή η δυνατότητα αλλά σε φωτογράφο. Ο λόγος απλώς, δεν είμαστε ευχαριστημένη με τη φωτογραφία μας και ο αστυνομικός δεν ήθελε να ασχοληθεί και πολύ ή να τραβήξει δεύτερη.

Vodafone: Όλες οι αυξήσεις σε όλα τα συμβόλαια ιδιωτών με ισχύ από 1/4/2024

Καλύτερα είναι να απευθυνθείτε σε έναν πιστοποιημένο επαγγελματία φωτογράφο, ο οποίος θα αναρτήσει τη φωτογραφία σας στην εφαρμογή myPhoto του gov.gr.

Σε αυτήν την περίπτωση, ο φωτογράφος θα σας δώσει έναν κωδικάριθμο, τον οποίο μέσω της εφαρμογής myPhoto θα πρέπει να συσχετίσετε με το ΑΦΜ σας και στη συνέχεια να εξουσιοδοτήσετε την εφαρμογή “Έκδοση/Αντικατάσταση Δελτίων Ταυτότητας Ελλήνων Πολιτών” να την αντλήσει. Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε εδώ.

Κανείς δεν θέλει να ντρέπεται να δείξει την ταυτότητα επειδή έχει βγει εντελώς χάλια στην φωτογραφία. Για αυτό καλύτερα ένα μικρό ποσό στον φωτογράφο και να διαλέξεις εσύ την καλύτερη λήψη, παρά μια λήψη και ότι βγήκε!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο συντάκτης πάντως αστέρι στην ορθογραφία……. δείχνει πολλά και για το περιεχόμενο των όσων πρεσβεύει

  2. “Τραγικό λάθος” ε; Τόσο σοβαρό ε; Πρέπει να είναι πολύ μεγάλο ψώνιο κανείς για να νομίζει πως μια κακή φωτό στην ταυτότητά του αποτελεί μεγάλη τραγωδία! Τραγικό όμως είναι πως δεν ξέρεις απλή ορθογραφία και γραμματική.

  3. Ναι, να κονομησει ο φωτογραφος για να ειμαι εγω κομπλεξικη σαπουντζακη. Χεστηκα για την μαπα που θα εχω στην ταυτότητα, μιας και μονο η αστυνομια την ζηταει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.