Την εμφάνισή του μέσα από φωτογραφίες έκανε το Samsung Galaxy Note 5, στην έκδοση για την AT&T, σε χρυσό χρώμα. Η νέα διαρροή έρχεται για να επιβεβαιώσει αρκετές από τις παλιότερες, σχετικά με τον σχεδιασμό της συσκευής, αλλά και για το S-Pen.

Galaxy note 5

Το χρυσό χρώμα είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που έχουμε δει στο Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, ενώ σχεδιαστικά είναι μια μίξη του Galaxy S6 και του Galaxy Note 4.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε και το S-Pen που δεν έχει κάποιο εξόγκωμα για να το βγάλουμε, οπότε θα πρέπει να λειτουργεί με κάποιο μηχανισμό που θα το βγάζει προς τα έξω, κάτι που ακούμε εδώ και καιρό μέσα από τις φήμες. Τελευταία είδαμε φωτογραφίες του S-Pen και φάνηκε πως όταν πατάμε το πάνω μέρος του, τότε αυτό επεκτείνεται, επιτρέποντας μας να το τραβήξουμε.

galaxy note 5 spen

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιμένουμε Exynos 7422, 4GB RAM και 5.7 ίντσες οθόνη με ανάλυση Quad HD. Η κάμερα αναμένεται στα 16MP, ενώ η μπαταρία θα μεγαλώσει φτάνοντας τις 4100mAh.

Η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί παρέα με το Samsung Galaxy S6 Edge+.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όλα τέλεια ακούγονται, καλή η 4 100 μπαταρία αλλά ενσωματωμένη. Αν δηλαδή πέσει η μπαταρία, η χυθει νερό στη συσκευη,η κολλήσει το τηλέφωνο, η θες να αλλάξεις η να μεγαλώσεις μπαταρία, δεν το λύνεις μόνος αλλά πρέπει πια να πας service να πληρώσεις κ να μείνεις μέρες χωρίς κινητο. Κι όλα αυτά για να έχεις γυαλί πίσω, εκεί που θα το…καλύπτει θήκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ