Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το S-Pen του Galaxy Note 5 και μας δείχνουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Οι φωτογραφίες δείχνουν πως το S-Pen στο πάνω μέρος του διαθέτει πλήκτρο, πράγμα που σημαίνει πως ίσως έχουμε έξτρα λειτουργίες και ίσως να έχει να κάνει με την λειτουργία κατά την οποία πετάξετε το πενάκι. Φανταζόμαστε πως μπορεί να πατάμε το κουμπί και να βγαίνει η η άκρη ώστε να το τραβήξουμε.

spen

Δεν γνωρίζουμε αν θα έχει άλλες λειτουργίες στην συσκευή, αλλά σίγουρα θα καλωσορίζαμε κάτι τέτοιο. Οι κατασκευαστές θηκών πάντως, έχουν αναφέρει πως ο τρόπος που είναι το πενάκι στην συσκευή δεν επιτρέπει στον χρήστη να το τραβήξει, ακόμα και αν έχει μακρυά νύχια. Οπότε καταλαβαίνουμε πως θα υπάρχει ένας μηχανισμός για αυτή τη δουλειά.

Μέχρι να δούμε την συσκευή να ανακοινώνεται, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την υλοποίηση. Οι φήμες θέλουν το Galaxy Note 5 να ανακοινώνεται μαζί με το Galaxy S6 Edge Plus στις 12 Αυγούστου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από την εταιρία.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.