Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το S-Pen του Galaxy Note 5 και μας δείχνουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Οι φωτογραφίες δείχνουν πως το S-Pen στο πάνω μέρος του διαθέτει πλήκτρο, πράγμα που σημαίνει πως ίσως έχουμε έξτρα λειτουργίες και ίσως να έχει να κάνει με την λειτουργία κατά την οποία πετάξετε το πενάκι. Φανταζόμαστε πως μπορεί να πατάμε το κουμπί και να βγαίνει η η άκρη ώστε να το τραβήξουμε.

spen

Δεν γνωρίζουμε αν θα έχει άλλες λειτουργίες στην συσκευή, αλλά σίγουρα θα καλωσορίζαμε κάτι τέτοιο. Οι κατασκευαστές θηκών πάντως, έχουν αναφέρει πως ο τρόπος που είναι το πενάκι στην συσκευή δεν επιτρέπει στον χρήστη να το τραβήξει, ακόμα και αν έχει μακρυά νύχια. Οπότε καταλαβαίνουμε πως θα υπάρχει ένας μηχανισμός για αυτή τη δουλειά.

Μέχρι να δούμε την συσκευή να ανακοινώνεται, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την υλοποίηση. Οι φήμες θέλουν το Galaxy Note 5 να ανακοινώνεται μαζί με το Galaxy S6 Edge Plus στις 12 Αυγούστου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από την εταιρία.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ