Η MobileDirect είναι μια εταιρεία που διανέμει αξεσουάρ για smartphones, έτσι είναι σε θέση να πάρει εικόνες, χαρακτηριστικά και άλλες πληροφορίες σχετικά με επερχόμενα μοντέλα συσκευών πριν την επίσημη ανακοίνωση τους. Σήμερα το πρωί, η MobileDirect έστειλε φωτογραφίες που δείχνουν τις θήκες δύο μη ανακοινωμένων Android κινητών. Αυτά τα δύο είναι το Samsung Galaxy Note 5 και το Galaxy S6 EDGE+.

This slideshow requires JavaScript.

Όπως θα δείτε, η περικοπή για την κάμερα και το φλας για το Galaxy Note 5, έχει παρόμοια διάταξη με το Galaxy S6 και το Samsung Galaxy S6 Edge, δηλαδή το φλας θα τοποθετηθεί ακριβώς δίπλα από την κάμερα και όχι από κάτω της. Φαίνεται επίσης, πως τα κουμπιά στο πλάι της συσκευής, το jack για τα ακουστικά και το ηχείο είναι κι αυτά τοποθετημένα σαν το Galaxy S6 και το S6 Edge, όπως είχαμε δει και σε μια παλιότερη διαρροή ενός render μιας θήκης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Samsung Galaxy S6 EDGE+ κυριολεκτικά φαίνεται σαν μια τεντωμένη παραλλαγή του Galaxy S6 Edge. Η συσκευή θα απευθύνεται σε υποψήφιους αγοραστές που βρίσκουν το μέγεθος της οθόνης του Galaxy S6 Edge ανεπαρκή, ωστόσο φημολογείται ότι θα φοράει τον Snapdragon 808 αντί του Exynos 7420.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροXiaomi Mi Band 1S: Θα διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη Microsoft Hellas
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με τις ηλεκτρονικές συσκευές. Τώρα είμαι 18 ετών και κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας Computer Engineering! Διάβασμα, διαγωνίσματα και εξετάσεις, έχουν περιορίσει τον ελεύθερο μου χρόνο, όταν όμως κάνεις αυτό που αγαπάς, και πόσο μάλλον όταν το σπουδάζεις, απολαμβάνεις κάθε στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ