Το Samsung Galaxy Note 5 έρχεται στις αρχές Σεπτεμβρίου και όπως ήταν αναμενόμενο οι πρώτες φήμες έχουν ξεκινήσει ήδη να εμφανίζονται. Ναι, οι συνήθεις φήμες για τα χαρακτηριστικά του υπάρχουν εδώ και καιρό, αλλά όταν πρόκειται για το πραγματικό σχέδιο της επερχόμενης Note συσκευής, μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες.

This slideshow requires JavaScript.

Όχι ότι έχει αλλάξει κάτι, αλλά τώρα έχουμε renders μιας ανθεκτικής θήκης, που σύμφωνα με το nowhereelse.fr, ανήκει στο Galaxy Note 5, έτσι μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά στον πιθανό σχεδιασμό του. Παρά το γεγονός ότι η συσκευή είναι ελάχιστα ορατή, φαίνεται πως ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από το Galaxy S6. Εκτός από την εγκοπή για του S Pen, στο κάτω μέρος υπάρχει επίσης ένα ηχείο (σε αντίθεση με τα προηγούμενα Note που το ηχείο ήταν στο πίσω μέρος της συσκευής). Το Galaxy Note 5 θα μπορούσε επίσης να έρθει με κάμερα που προεξέχει παρόμοια με εκείνη του Galaxy S6.

Ως συνήθως, θα πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί καθώς πρόκειται απλά για renders, ενώ η Samsung δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί τον σχεδιασμό της σειράς Galaxy S στα Note. Άλλα ποιος ξέρει, ίσως τελικά αλλάξει τακτική.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν έχει αποσπωμενη μπαταρία θα είναι το επόμενο μου . διαφορετικά κάποιο πιο φτηνό όπως τα super huawei η xiaomi.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ