Το Samsung Galaxy Note 5 θα ανακοινωθεί στην IFA 2015, στις αρχές του Σεπτεμβρίου, με τις φήμες και τις διαρροές να έχουν πάρει φωτιά. Μια τελευταία φήμη μάλιστα θέλει την συσκευή να ανακοινώνεται τον Αύγουστο, αφού η εταιρία θέλει να προλάβει την Apple και το iPhone 6s Plus.

Galaxy Note 5

Είτε η ανακοίνωση γίνει τον Αύγουστο, είτε τον Σεπτέμβριο, είμαστε αρκετά κοντά ώστε να ξεκινήσουν οι διαρροές από το Hardware της συσκευής. Ήδη έχουμε δει CAD σχέδια και renders βασισμένα στις φήμες και τώρα μαθαίνουμε σχετικά με το εσωτερικό της συσκευής. Αρχικά στο εσωτερικό περιμένουμε Exynos 7422, με 8 πυρήνες στα 64bit. Η οθόνη αναμένεται στις 5.7 ίντσες, τεχνολογίας Super AMOLED, με ανάλυση Quad HD  (2560 x 1440).

Η νέα πληροφορία όμως που έρχεται σήμερα είναι σχετικά με την μνήμη, που σύμφωνα με πηγή του ιδιαίτερα αξιόπιστου SamMobile, θα είναι στα 4GB, ενώ θα είναι και DDR4. Η πληροφορία έχει βάση, καθώς η σειρά Note παραδοσιακά χρησιμοποιεί μεγάλες ποσότητες RAM για να υποστηρίξει το βαρύ multitasking που διαθέτει.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ