Από την περασμένη εβδομάδα, η Samsung έχει δώσει αρκετά teaser βίντεο για το Samsung Galaxy Note 4. Η επόμενη γενιά της σειράς Note αναμένεται να παρουσιαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου, στην εκδήλωση UNPACKED, η οποία είναι την ερχόμενη Τετάρτη. Με τις ημέρες πριν από τα αποκαλυπτήρια να λιγοστεύουν, η Samsung έχει για άλλη μια φορά φτιάξει ένα βίντεο για το αναμενόμενο phablet της εταιρείας, με το S-Pen ως επίκεντρο του teaser.

ready

Το teaser μοιάζει πολύ σε ένα από τα πρώτα βίντεο που είδαμε και παρουσιάζει την ιστορία της πένας και πώς αυτό το εργαλείο γραφής μπορεί να δημιουργήσει. Η πένα χρησιμοποιήθηκε στην τέχνη, ακούμπησε της καρδιές μας και ενίσχυσε την ζωή μας. Tώρα, σύμφωνα με την Samsung, θα γίνουν όλα καλύτερα με το S-Pen. Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε επίσης και την μορφή του Galaxy Note 4 και θυμίζει αρκετά την συσκευή που έχουμε δει στις διαρροές!

note4

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω teaser βίντεο!

http://www.youtube.com/watch?v=eJ3YzMospW8

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εντάξει αν είναι αυτό το πενάκι δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο, σχεδιαστικά εννοώ! Αλλά ανυπομονώ να δω τις εκπλήξεις που μας λέει τόσο καιρό!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.