Όπως πάντα, η Samsung έχει σημαντική παρουσία στη CES 2024. Από την Τεχνητή Νοημοσύνη μέχρι τα ρομπότ, και τις mainstream ή διαφανείς τηλεοράσεις, η εταιρεία έχει να επιδείξει πολλές νέες τεχνολογίες στην έκθεση ηλεκτρονικών ειδών στο Λας Βέγκας. Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη από τη Samsung είναι ένα flip foldable phone concept που παίρνει επεκτείνει την ιδέα του Galaxy Z Flip στην αντίθεση πλευρά. Τι εννοούμε; Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις.

Η εν λόγω συσκευή ονομάζεται In&Out Flip. Προϊόν της Samsung Display, το In&Out Flip είναι ένα τηλέφωνο που διπλώνει κατά 360 μοίρες. Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με τα παραδοσιακά foldable smartphones τύπου flip που διπλώνουν μόνο προς τα μέσα, αυτό διπλώνει πλήρως μέσα και έξω. Με αυτόν τον τρόπο, η συσκευή εξαλείφει την ανάγκη για μια πρόσθετη εξωτερική οθόνη. Η Samsung λέει ότι η χρήση μιας ενιαίας οθόνης επιτρέπει έναν πιο κομψό και λεπτό σχεδιασμό.

Samsung Galaxy In&Out Ζ Flip CES 2024

“Το In&Out Flip είναι μια τεχνολογία που μπορεί να προσφέρει μια νέα εναλλακτική λύση για τους καταναλωτές που προτιμούν smartphones με συμβατική μορφή λόγω του πάχους των αναδιπλούμενων προϊόντων”, δήλωσε εκπρόσωπος της Samsung Display. “Όταν διπλώνεται προς τα έξω, τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω μέρος του προϊόντος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως οθόνη, δημιουργώντας μια νέα εμπειρία χρήσης.”, συμπλήρωσε.

Η Samsung προβάλλει επίσης την ανθεκτικότητα του In&Out Flip λέγοντας ότι το πάνελ υποβλήθηκε σε δοκιμές αναδίπλωσης σε ακραίες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -20 βαθμούς Κελσίου έως -60 βαθμούς Κελσίου. Η εταιρεία δοκίμασε επίσης την αντοχή της οθόνης αναπηδώντας πάνω της μπάλες του μπάσκετ, τρίβοντάς την με άμμο και βυθίζοντάς την σε νερό.

Εκτός από το In&Out Flex, η Samsung παρουσιάζει και άλλες αναδιπλούμενες και κυλιόμενες concept οθόνες στη CES 2024, που μοιάζουν με βελτιώσεις υλοποιήσεων που είδαμε σε παλαιότερες CES. Μία από αυτές ονομάζεται Rollable Flex. Πρόκειται για μια συσκευή που μπορεί να επεκταθεί στο πενταπλάσιο του αρχικού της μεγέθους και τυλίγεται σαν κύλινδρος. Η Samsung έχει επίσης μια συσκευή που ονομάζεται Flex Hybrid, η οποία διπλασιάζει το μέγεθος της με αναδίπλωση και κύλιση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.