Η Samsung εκτός από τα αναδιπλούμενα smartphones της ανακοινώνει σήμερα τα Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro. Στο εσωτερικό τους ο χρήστης θα συναντήσει τον Exynos W920 Dual-Core 1.18GHz και το Wear OS 3.5 της Samsung

Galaxy Watch 5

Samsung Galaxy Watch 5

Αρχικά το Galaxy Watch 5 είναι παρόμοιο με τον προκάτοχο. Ωστόσο έχουμε μεγαλύτερες μπαταρίες για τις 44mm και 40mm εκδόσεις, στα 410 mAh και 284 mAh αντίστοιχα. Επίσης έχουμε καλύτερες ταχύτητες ασύρματης φόρτισης, στα 10W. , Bluetooth 5.2 και μετρητή θερμοκρασίας.

Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Φέτος έχουμε και Pro έκδοση, με μια βασική διαφορά να είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Σε αντίθεση με το απλό Galaxy Watch 5 το οποίο χρησιμοποιεί αλουμινένιο σώμα, το Galaxy Watch 5 Pro φέρει μέταλλο – τιτάνιο. Η μπαταρία του ακόμη μεγαλύτερη στα 590 mAh.

Tο Samsung Galaxy Watch 5 Pro αποτελεί την τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των Samsung Galaxy Watch και δημιουργήθηκε για όσους αγαπούν τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο. Από την πεζοπορία μέχρι την ποδηλασία και όχι μόνο, το Watch5 Pro είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση, χάρη στην premium κατασκευή του, που ενσωματώνει το βελτιωμένο Sapphire Crystal για μεγαλύτερη αντίσταση σε κάθε φθορά και, το ανθεκτικό περίβλημα από τιτάνιο που προστατεύει την οθόνη με την ειδικά σχεδιασμένη στεφάνη που προεξέχει.

Το Samsung Galaxy Watch 5 Pro διαθέτει, επίσης, ένα ολοκαίνουργιο λουράκι Sport Band D-Buckle 18 που χαρίζει στο smartwatch στιβαρή ανθεκτικότητα και κομψή εφαρμογή στον καρπό. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να διαρκεί, το Samsung Galaxy Watch5 Pro διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία που δημιουργήθηκε ποτέ για Samsung Galaxy Watch και, κατά 60% μεγαλύτερη μπαταρία από το Samsung Galaxy Watch4, ώστε να παραμένει ενεργό ενώ ο χρήστης κατακτά μια νέα διαδρομή. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την λειτουργία GPX, που είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά σε Samsung Galaxy Watch, για να καταγράψουν την πεζοπορία τους και να μοιραστούν τη δραστηριότητά τους με άλλους λάτρεις της πεζοπορίας με το Route Workout στην εφαρμογή Samsung Health.

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα λήψης διαδρομών πεζοπορίας και ποδηλασίας, για τους χρήστες που προπονούνται για τον επόμενο αγώνα τους ή αναζητούν νέες διαδρομές για την προπόνησή τους. Κατά την πεζοπορία ή την ποδηλασία, οι χρήστες μπορούν να παραμένουν προσηλωμένοι στη διαδρομή τους, χάρη στις φωνητικές οδηγίες που είναι διαθέσιμες στροφή-προς-στροφή . Τέλος, για την επιστροφή στο σπίτι, το Samsung Galaxy Watch 5 Pro καθοδηγεί με τη λειτουργία Track back, για να τους οδηγήσει στην αρχική τοποθεσία τους.

Διαθεσιμότητα 

Τα Samsung Galaxy Watch 5 και Watch 5 Pro είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 10 Αυγούστου, με λιανική διαθεσιμότητα από τις 25 Αυγούστου. Όσοι επιλέξουν να πραγματοποιήσουν την προπαραγγελία οποιουδήποτε μοντέλου από τη σειρά Samsung Galaxy Watch5 έως τις 25 Αυγούστου, θα λάβουν μαζί ως δώρο και τα ασύρματα ακουστικά Samsung Galaxy Buds Live 22 στην απόχρωση Onyx.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.