Τα Galaxy S24 Series ανακοινώθηκαν επίσημα και είναι πραγματικά δυνατά τηλέφωνα, με νέα AI χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Galaxy AI. Οι νέες λειτουργίες έρχονται με το OneUI 6.1, που βασίζεται σε Android 14 και τρέχει ήδη στις νέες ναυαρχίδες της εταιρίας.

Τι γίνεται όμως για όσους έχουν παλαιότερες συσκευές της εταιρίας; Φυσικά αυτές οι λειτουργίες προϋποθέτουν δυνατούς επεξεργαστές, οπότε το Galaxy AI θα έρθει σε παλαιότερα τηλέφωνα. Η απάντηση από την Samsung είναι πως θα έρθει.

Συγκεκριμένα, τα τηλέφωνα που θα λάβουν την αναβάθμιση είναι τα παρακάτω:

  • Galaxy S23
  • Galaxy S23+
  • Galaxy S23 Ultra
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy Z Fold 5
  • Galaxy Z Flip 5
  • Galaxy Tab S9

Το περίεργο είναι πως την αναβάθμιση θα λάβει το Galaxy S23 FE, που έχει το ίδιο hardware με τα Galaxy S22, τα οποία όμως δεν είναι στην λίστα.

circle to search

Η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει πιθανότατα στα τέλη Ιουνίου και σύμφωνα με την Samsung θα περιέχει πολλά AI χαρακτηριστικά που βλέπουμε ήδη στα Galaxy S24. Κάποια όμως θα λείπουν, με την εταιρία να μην διευκρινίζει ακόμα ποια θα είναι αυτά.

Samsung Galaxy S24 Ultra Preview: Η πρώτη μας επαφή με το κτήνος της Samsung

Από την άλλη αρκετά από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πρακτικά της Google, με την εταιρία ήδη να δίνει το Circle to Search από σήμερα σε πολλές Android συσκευές, ανεξαρτήτου εταιρίας.

Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.