Μπορεί να βρίσκεται λίγο πίσω σε σχέση με άλλους κατασκευαστές, αλλά το Android 9 Pie ετοιμάζεται πυρετωδώς εκ μέρους της Samsung. Σήμερα διέρρευσαν περισσότερα screenshots του Android 9 Pie σε ένα Galaxy S9+.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Samsung μεταβαίνει σε ένα design που βρίσκεται πιο κοντά σε αυτό της Google με ένα πιο απλοποιημένο μενού όσον αφορά τα χρώματα. Φυσικά, μπορείτε να δείτε και την υιοθέτηση του Product Sans system font της Google, που είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο σε ολόκληρο το λειτουργικό. Μια από τις πιο μεγάλες προσδοκίες με το Android 9 Pie στις τελευταίες συσκευές της Samsung είναι το νέο σύστημα gesture navigation. Και αν και φαίνεται ότι και η Samsung θα προσφέρει gestures αυτές μάλλον θα είναι προαιρετικές και πιο κοντά στην Apple και στην OnePlus παρά στην Google.

Φυσικά, το Android 9 Pie της Samsung θα υιοθετήσει ένα μεγαλύτερο στυλ καρτών στο multitasking menu, στο οποίο η πλοήγηση θα γίνεται οριζόντια, μια αλλαγή από το πως ακριβώς λειτουργεί στο Oreo. Σε γενικές γραμμές, ηαπλοποιεί αρκετά και τις native εφαρμογές. Η εφαρμογή των κλήσεων, έχει tabs στο κάτω μέρος, για εύκολη εναλλαγή, ενώ πλέον η οθόνη της εισερχόμενης κλήσης, αναφέρει και την πιο πρόσφατη κλήση του ίδιου αριθμού. Αλλά και η εφαρμογή των μηνυμάτων έχει tabs στο κάτω μέρος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.