Την ανακοίνωση του Galaxy Note 5 τον Σεπτέμβριο, αποκάλυψε κατά λάθος ο Rhee in Jong, αντιπρόεδρος της εταιρίας. Ο Rhee είπε στους επενδυτές πως το Samsung Pay θα καθυστερήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο και δεν θα βγει τον Ιούλιο όπως είχε προγραμματιστεί.

Samsung logo tablet

Ο Rhee δεν ανέφερε το Note 5, αλλά είπε πως το Samsung Pay θα κυκλοφορήσει με την επόμενη high end συσκευή της εταιρίας (κρατάμε για μια επιφύλαξη για το Galaxy S6 Plus). Το Galaxy Note 5 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο, στην IFA 2015, όπως και πέρσι με την ανακοίνωση του Galaxy Note 4 και του Galaxy Note Edge. Η IFA 2015 ξεκινάει την 4η Σεπτεμβρίου και παραδοσιακά σε εκείνες τις μέρες έχουμε ανακοινώσεις εταιριών.

Η εταιρία ανέφερε πως αναμένει το 15-20% να υιοθετήσει την τεχνολογία του Samsung Pay, από τους κατόχους smartphones με αυτή την τεχνολογία. Η εξαγορά του Loop Pay από την Samsung, έδωσε ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα στην εταιρία απέναντι στο Google Pay και το Apple Pay. Η υλοποίηση της Samsung θα μπορεί να πραγματοποιήσει πληρωμές μέσω μαγνητικής ταινίας, τεχνολογία που χρησιμοποιεί το 90% των πωλητών, σε αντίθεση με τις πληρωμές μέσω NFC δεν χρησιμοποιούνται σε τόσο μεγάλο ποσοστό.

Εμείς ανυπομονούμε να δούμε την τεχνολογία της Samsung να κυκλοφορεί και να την δοκιμάσουμε!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ