Η Samsung προκάλεσε αίσθηση στην εκδήλωση Galaxy Unpacked 2024 με την παρουσίαση της πρωτοποριακής σειράς Galaxy S24, η οποία διαθέτει το πρωτοποριακό Galaxy AI και τρέχει το One UI 6.1.

Αυτά τα smartphones εισάγουν μια υβριδική προσέγγιση AI με δυνατότητες τόσο στη συσκευή όσο και στο cloud. Σε μια προσπάθεια εκδημοκρατισμού αυτής της τεχνολογίας, η Samsung στοχεύει να επεκτείνει τη σουίτα της Galaxy AI αναβαθμίζοντας στο One UI 6.1 πάνω από 100 εκατομμύρια smartphones παγκοσμίως μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου του έτους.

Ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής της Samsung MX, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη σημαντικής αύξησης των πωλήσεων της σειράς Galaxy S24, παρά τις τρέχουσες προκλήσεις στην αγορά των smartphones.

Οι συσκευές που τρέχουν One UI 6.1 και χρησιμοποιούν τη Galaxy AI είναι εξοπλισμένες με καινοτόμες λειτουργίες όπως “Circle to Search with Google”, μετάφραση γλωσσών σε πραγματικό χρόνο και επεξεργασία εικόνας και βίντεο με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη.

Επιπλέον, η Samsung προϊδέασε το κοινό για το compact Galaxy Ring, σχεδιασμένο για την παρακολούθηση του ύπνου και της φυσικής κατάστασης, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με τα Galaxy Z Flip 6 και Z Fold 6, αργότερα φέτος.

Η Samsung επιβεβαίωσε ότι τα χαρακτηριστικά Galaxy AI που εισήχθησαν με τη σειρά S24 θα γίνουν διαθέσιμα στα Galaxy S23, Galaxy Z Fold 5 και Flip 5, καθώς και τα Galaxy Tab S9 εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024 αναβαθμίζοντας τες στο One UI 6.1. Η κίνηση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση της Samsung να προσφέρει προηγμένες δυνατότητες AI σε μια ευρύτερη βάση χρηστών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.