Η Samsung έχει ολοκληρώσει σχεδόν τη διάθεση του One UI 6.0, με ελάχιστα μοντέλα να αναμένουν τη λήψη του update μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου του έτους. Ωστόσο, η εταιρεία θα λανσάρει αύριο τα Samsung Galaxy S24 που θα τρέχουν το One UI 6.1 out of the box, και αμέσως μετά θα ξεκινήσει τη διάθεση της νέας έκδοσης σε άλλες συσκευές.

Οπτικά δεν αναμένεται να δούμε τίποτα ιδιαίτερο, με εξαίρεση τη lock screen που σύμφωνα με αναφορές θα γίνει πιο παραμετροποιήσιμη από ποτέ. Από εκεί και πέρα, το One UI 6.1 θα φέρει πολλές αλλαγές, προσθήκες, και βελτιώσεις, σε πολλούς τομείς, με επίκεντρο την Galaxy AI. Πηγή, αναφέρθηκε στις συσκευές που θα πάρουν στα σίγουρα το update.

Σύμφωνα με χρήστη του Twitter, που έχει κάποιες καλές αναφορές έως τώρα, εντοπίστηκαν builds του One UI 6.1 για τα Samsung Galaxy S23 series, S22 series, S21 series, Z Fold και Flip 5, Z Fold 4 και Flip 4, S21 FE, A54, και A34. Η λίστα λοιπόν περιλαμβάνει όλα τα νεότερα Galaxy flagships, το νεότερο κορυφαίο high-mid, και του τελευταίου mid-range της εταιρείας.

Galaxy S24: Τα ομαλότερα smartphones της Samsung, χάρη στο One UI 6.1 (βίντεο)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.