Η Samsung εδώ και αρκετά χρόνια, όπως είναι γνωστό, πλήρωνε την Google για να είναι η default μηχανή αναζήτησης στα Galaxy smartphones. Η εν λόγω συνεργασία όμως τέθηκε σε κίνδυνο στο παρελθόν, όταν οι πληροφορίες ήθελαν την εταιρεία να εξετάζει τη χρήση της Bing ως την default μηχανή αναζήτησης στα smartphones.

Πλέον, η Wall Street Journal επισημαίνει ότι η Samsung έχει βάλει τέλος εσωτερικά, στα σενάρια μετάβασης από την Google στη Bing, επικαλούμενη άτομα με γνώση των διαδικασιών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Samsung αρχικά ήθελε να πραγματοποιήσει τη μετάβαση στη Bing ως τη μηχανή αναζήτησης του Samsung Internet Browser.

H εταιρεία πιστεύεται πως θεωρούσε ότι η αλλαγή δεν θα άλλαζε το status quo καθώς η πλειοψηφία των Samsung χρηστών προτιμούν άλλους browsers όπως τον Chrome. Η εταιρεία μάλιστα αποφάσισε να βάλει οριστικά τέλος στην αξιολόγηση της πιθανότητας μετάβασης λόγω της αποδοχής που θα είχε η κίνηση αυτή από την αγορά, ενώ φοβήθηκε και ενδεχόμενο αντίκτυπο στις σχέσεις με τη Google.

Nova: Απεριόριστα GB για 5 ημέρες

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.