Η προσφορά “Απεριόριστα GB” αφορά σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου Nova. Η προσφορά παρέχει Απεριόριστα GB για 5 ημέρες από την στιγμή της ενεργοποίησής της. Η προσφορά είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση από τις 18/05/2023 έως και τις 22/05/2023. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10%. Από το τέλος κινητής τηλεφωνίας εξαιρούνται οι δικαιούχοι απαλλαγής.

Το κόστος ενεργοποίησης της προσφοράς χρεώνεται στον επόμενο λογαριασμό σου και είναι επιπλέον του παγίου σου. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί 1 φορά ανά 5 ημέρες και ισχύει για τη διάρκεια στην οποία αναφέρεται. Τα GB της προσφοράς καταναλώνονται πρώτα σε σχέση με τις υπηρεσίες αυτόματης μηνιαίας ανανέωσης και την ενσωματωμένη χρήση προγράμματός σου.  Η κατανάλωση των GB των πακέτων γίνεται με βάση την αγορά του πρώτου ενεργοποιημένου πακέτου. Τα GB των πακέτων αθροίζονται με όποια άλλα διαθέσιμα υπόλοιπα, αλλά το κάθε ένα έχει ξεχωριστή διάρκεια ανάλογα με την ημερομηνία ενεργοποίησης.

Τα GB της προσφοράς αφορούν σε χρήση που γίνεται εντός Ελλάδας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περιαγωγή στην ΕΕ ή/και τρίτες χώρες εκτός ΕΕ. Οι Συνδρομητές υποχρεούνται να χρησιμοποιούν τα GB της προσφοράς αποκλειστικά για προσωπική χρήση και να μην την μεταπωλούν. H Nova δύναται να προβαίνει σε περιορισμούς σε περίπτωση που ο Συνδρομητής ξεπεράσει το όριο της φυσιολογικής χρήσης με αποτέλεσμα να προκαλείται κίνδυνος συμφόρησης για το δίκτυο.

Η Nova πανηγυρίζει με το νέο χάρτη ταχυτήτων κινητής 4G/5G

  • Από την συγκεκριμένη προσφορά εξαιρούνται κάποια παλιά μη εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα.
  • Ενημέρωση υπολοίπου:
    • μέσω Nova app & web
    • με δωρεάν κλήση στο 1268 για συνδρομητές Καρτοσύνδεσης
    • με δωρεάν κλήση στο 1270 για ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου
    • με SMS: «YP» στο 1279 για εταιρικούς συνδρομητές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.