Παραδεχθείτε το, σε όλους μας αρέσουν οι selfies! Μπορεί να μην τις ανεβάζουμε όλοι στο Facebook, αλλά όλοι μας τραβάμε! Και ενώ οι εταιρίες έχουν ανεβάσει τα ΜΡixels και την ποιότητα των εμπρόσθιων καμερών στα τηλέφωνά μας, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, οι φωτογραφίες στον καθρέφτη της τουαλέτας, πάντα βγαίνουν καλύτερες. Ίσως φταίει ο φωτισμός, ίσως η χαλαρή διάθεση.

selfie_blogheader1-958x360

Όταν ανεβαίνουν τέτοιες φωτογραφίες στα Social Media πολλές φορές γίνονται αντικείμενα σχολιασμού κατά του «μοντέλου». Αυτό σκέφτηκε και η iStrategyLabs και κατασκεύασε τον S.E.L.F.I.E (The Sels Enhancing Live Feed Image Engine). Πρόκειται για ένα καθρέφτη που σε φωτογραφίζει αυτόματα κάθε φορά που στέκεσαι μπροστά του και χαμογελάς. Την φωτογραφία αυτή την ανεβάζει αυτόματα στο Twitter. Δεν θα φαίνεται πως κρατάτε κινητό ή κάμερα, οπότε δεν θα σας «την πει» κανείς!

To συστημα το τροφοδοτεί ένα MacMini που τρέχει software για αναγνώριση προσώπου.

ISL_twitterMirror_inside-400x600

Τα LEDs ελέγχονται από Adruino, ενώ όλα αυτά είναι κρυμμένα πίσω από τον καθρέφτη.

ISL_twitterMirror_samya-600x337

Δεν είναι άσχημη ιδέα, αλλά δεν θα προτείναμε να το χρησιμοποιείται σε μέρος που κυκλοφορείτε άνευ ρούχων, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται! Μην ανέβει καμιά περίεργη φωτογραφία στο Twitter.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.