Ένα τεράστιο iPhone εμφανίστηκε πλέον στη πλατεία της Αγίας Πετρούπολης, στη Ρωσία, ως φόρο τιμής στον πρώην CEO της Apple, Steve Jobs, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο του 2011 από καρκίνο.

Το γλυπτό έχει ύψος 6 πόδια, και είναι πανομοιότυπο με ένα μαύρο iPhone 4. Δημιουργός αυτού του γλυπτού είναι ο σχεδιαστής Γκλεμπ Tarasov. Αν και το τηλέφωνο δεν είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής, εμφανίζει όμως ένα slideshow από φωτογραφίες και βίντεο που παρουσιάζει τη ζωή του Jobs, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών γεγονότων και δικών του ομιλιών.

Τοποθετημένο στην αυλή Εθνικού Ερευνητικού Πανεπιστημίου των Τεχνολογιών της Πληροφορίας, Μηχανικής και Οπτικής, το γιγαντιαίο iPhone διαθέτει ένα QR code που σας συνδέει με μια ιστοσελίδα σχετικά με αυτό.

Το μνημείο έκανε τα εγκαίνια του επίσημα χθες και σηματοδοτεί την 12η επέτειο του iTunes και το 6ο έτος από το πρώτο λανσάρισμα του iPhone που είχε γίνει από τον Jobs στο MacWorld του 2007.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.