Η Revolut σου δίνει δυο μήνες εντελώς δωρεάν το Premium μέχρι 25/1/2024 αν πραγματοποιήσεις εγγραφή. Μετά την trial περίοδο θα κληθείς να πληρώσεις την κανονική τιμή του προγράμματος που θα επιλέξεις. Μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή πριν λήξει το trial χωρίς καμιά επιβάρυνση.

Μάλιστα η Revolut ενημερώνει σε email που στέλνει πως αν έχεις παραγγείλει κάρτες και τις έχεις πάρει με δωρεάν μεταφορικά, η υπηρεσία θα σε χρεώσει για τα μεταφορικά ή την κάρτα. Αν η ακύρωση του προγράμματος γίνει μετά την λήξη του trial τότε και πάλι θα σε χρεώσει πρόωρο τέλος διακοπής.

Μεταξύ των κυριότερων πλεονεκτημάτων που επιτρέπει είναι η ανάληψη ως 400 ευρώ από ΑΤΜ στην Ελλάδα χωρίς προμήθεια, αν και το ΑΤΜ θα σε χρεώσει τη δική του προμήθεια. Όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο, αν θέλεις να σηκώσεις χρήματα από Ελλάδα, μετέφερέ τα 15 15 ευρώ ή ανάλογα ποιο είναι το όριο ατελούς εισερχόμενου εμβάσματος στη Τράπεζά σου (Εθνική και Πειραιώς είναι 15 ευρώ) και σήκωσέ τα με την καρτούλα σου από το ΑΤΜ της αντίστοιχης τράπεζας εντελώς δωρεάν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “Να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή πριν λήξει το trial χωρίς καμιά επιβάρυνση” όχι, χρεώνεσαι για την αποστολή της κάρτας σου (που γίνεται δωρεάν όταν μπαίνεις στο premium πρόγραμμα) και μάλιστα ενώ η αποστολή της standard κάρτας του standard (δωρεάν) προγράμματος κοστίζει 7€, επειδή είχες εγγραφεί ως premium user πληρώνεις 20€ (αλλά η κάρτα σου δείχνει πιο fancy). Με άλλα λόγια δεν είναι δωρεάν 2 μήνες premium αλλά μπορείς να πεις 10€ ο μήνας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.