Πριν από λίγες ημέρες, προσπαθήσαμε να προβούμε στην εγγραφή στη Revolut ενός μεγαλύτερου σε ηλικία ατόμου αν και δυστυχώς δεν προχώρησε η εγγραφή λόγω ταυτότητας που δεν είχε Λατινικούς χαρακτήρες.

Σε κάθε περίπτωση όμως διαπιστώσαμε ότι δίνει δωρεάν για ένα μήνα το Plus πρόγραμμα και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πάρεις δωρεάν την κάρτα, χωρίς έξοδα αποστολής. Απλά τσέκαρέ το ότι ισχύει και στο δικό σου λογαριασμό όταν εγγραφείς και κάνεις τη διαδικασία Δεσμεύεσαι με 12μηνο συμβόλαιο και αν ακυρώσεις το Plus θα χρεωθείς τα έξοδα αποστολής της κάρτας. Ακόμη, μέχρι να έρθει στη διεύθυνσή σου μπορείς να την προσθέσεις στο Google Wallet ή στο Apple Pay και να κάνεις κανονικά τις συναλλαγές σου.

Αν εγγραφείς και μέσω αυτού του συνδέσμου, η Revolut αφήνει μια μικρή προμήθεια στην ιστοσελίδα μας, χωρίς καμιά επιβάρυνση για εσένα. Για να μείνει μάλιστα, η προμήθεια σε εμάς πρέπει να κάνεις και τρεις συναλλαγές των 5 ευρώ τουλάχιστον. Όποιος θέλει κάνει την εγγραφή μέσω του συνδέσμου  δεν είναι υποχρεωτικό.

Κάνε εγγραφή στη Revolut εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όμως όταν λήξει ο ένας μήνας της δωρεάν συνδρομής αναγκαστικά πρέπει να πληρώσεις συνδρομή ανά μήνα σε κάποιο από τα προγράμματα για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τη κάρτα.
    Διαφορετικά πρέπει να την ακυρώσεις και να πληρώσεις τα “δωρεάν” έξοδα αποστολής της κάρτας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.