Μαθαίνουμε διαρκώς νέα για τα επερχόμενα vivo X90 series και ειδικά για το κορυφαίο μοντέλο της σειράς, το X90 Pro+. Τα leaks είναι πολλά και προσπαθούμε να σας μεταφέρουμε όσα περισσότερες πληροφορίες μπορούμε.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε με ότι θα πραγματοποιήσει event για την παρουσίαση των τηλεφώνων και των TWS 3 ασύρματων ακουστικών της στις 22 Νοεμβρίου, ενώ η αφίσα αποκαλύπτει ότι το Pro+ θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, το κόκκινο που είδαμε πριν λίγες ημέρες και μαύρο χωρίς υφή δέρματος.

Επιπλέον, κυκλοφόρησαν renders που δείχνουν ότι τα vivo X90 μοιράζονται το ίδιο design. Αναμένεται το Pro να είναι ίδιο με το Pro+. Όμως, τα renders δείχνουν ότι και το βασικό μοντέλο θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό, οπότε οι διαφορές θα είναι κυρίως στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Τα vivo X90 έχουν καμπύλες οθόνες με κεντρικά τοποθετημένο punch hole μικρά πλαϊνά bezels, μικρό chin και αντίστοιχο πάνω bezel. Στην καμπύλη πλάτη, τα τηλέφωνα έχουν κυκλικό module τοποθετημένο στην πάνω αριστερή γωνία και κάτω από αυτό μία λεπτή λωρίδα με κάποιο label. Όλα θα είναι διαθέσιμα σε κόκκινο και μαύρο, αλλά το βασικό θα κυκλοφορήσει και σε γαλάζιο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Τι σχέση έχουν το efood και η Mastercard με το gamification; Μάθε και κάνε Level Up τρώγοντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.