Η Xiaomi αναμένεται να ανακοινώσει τα κορυφαία smartphone Xiaomi 11T και 11T Pro στις 15 Σεπτεμβρίου. Πριν από την κυκλοφορία τους, οι leakers προσπαθούν σκληρά για να αποκαλύψουν κάθε λεπτομέρεια για τα επερχόμενα smartphones.

O leaker/tipster Snoopy δημοσίευσε renders θηκών των 11T και 11T Pro που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό των τηλεφώνων. Τα smartphones έχουν κεντρικό punch hole και λεπτά bezels με το κάτω λίγο μεγαλύτερο.

Στη δεξιά μεριά τα Xiaomi 11T και 11T Pro έχουν τα κουμπιά ρύθμισης της έντασης του ήχου και απενεργοποίησης της συσκευής με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο module υπάρχουν τρεις κάμερες κάθετα τοποθετημένες και τριπλό LED flash, μαζί με μερικούς άλλους αισθητήρες. Ο Snoopy ισχυρίζεται ότι αυτές οι εικόνες προέρχονται από έναν επίσημο κατασκευαστή θήκων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.