Έχουν κυκλοφορήσει διάφορα leaks για τα χαρακτηριστικά των Xiaomi 11T, που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 15 Σεπτεμβρίου. Τώρα όμως κυκλοφόρησαν επίσημα renders του απλού μοντέλου και του Pro.

Το 91Mobiles και ο leaker Ishan Agarwal δημοσίευσαν renders των δύο συσκευών και αποκάλυψαν το design και μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά τους. Στην πλάτη βλέπουμε ένα ορθογώνιο module με τρεις κάμερες και LED flash. Στην πρόσοψη έχουμε επίπεδη οθόνη με μέτρια προς μικρά bezels, το κάτω είναι λίγο πιο μεγάλο, και κεντρικό punch hole στο πάνω μέρος της οθόνης.

Στο module των Xiaomi 11T φαίνεται το label που αποκαλύπτει την 108MP κύρια κάμερα του Pro, ενώ η ιστοσελίδα αναφέρει ότι τα δύο μοντέλα θα μπορούσαν να έχουν την ίδια κύρια κάμερα. Παλαιότερα leaks ανέφεραν ότι το απλό μοντέλο θα έχει OmniVision 64MP. Το module αναμένεται να συμπληρώνουν μία 8MP ultra wide και ένας 3x telemacro.

Πέρα από τον σχεδιασμό, προηγούμενα leaks αποκάλυψαν ότι το απλό μοντέλο θα έχει MediaTek SoC και το Pro λέγεται ότι θα έχει τον Snapdragon 888 και 5.000mAh μπαταρία με 120W φόρτιση. Και τα δύο τηλέφωνα πιστεύεται ότι έχουν OLED panel με 120Hz ρυθμό ανανέωσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.