Ο διάδοχος του Nord N10 μπορεί να είναι το OnePlus Nord N1 και έχει κωδικό όνομα “Ebba”. Η συσκευή πέρασε από τη BIS με αριθμό μοντέλου EB2101 κάτι που σημαίνει ότι κυκλοφορεί σύντομα. Εκτός από την καταχώρηση, ο γνωστός leaker OnLeaks δημοσίευσε τα πρώτα renders του smartphone και αποκάλυψε γνωστό design, αλλά με μερικές διαφορές.

Το OnePlus Nord N1 έχει επίπεδη οθόνη με μεγάλο punch hole πάνω αριστερά και chin. Στην πλάτη του smartphone βλέπουμε το σήμα της εταιρείας κεντρικά τοποθετημένο, το όνομα της στο κάτω μέρος, και ορθογώνιο module με τρεις αισθητήρες και LED flash.

Τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης είναι στα αριστερά και στη δεξιά μεριά το τηλέφωνο έχει πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στο κάτω μέρος παρατηρούμε τη θύρα USB type-C και κλασική θύρα ακουστικών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.