Η σειρά Nord παρουσιάστηκε από εταιρεία ως η προσπάθεια της να προφέρει οικονομικές συσκευές, με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά. Δυστυχώς όμως κάθε κίνηση της κατασκευάστριας αποδεικνύει ότι οι “μειωμένες” τιμές τους οφείλονται σε αμέτρητες εκπτώσεις. Στα τελευταία νέα έχουμε ένα γερό χτύπημα για τους κατόχους των OnePlus Nord N10 5G και N100.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο Android Central ότι τα OnePlus Nord N10 5G και N100 θα πάρουν μόνο μία αναβάθμιση σε βασική έκδοση Android, δηλαδή θα πάνε από το Android 10 στο Android 11, τη στιγμή που θα μπορούσαν να έχουν κυκλοφορήσει ήδη με Android 11 out of the box.

Στη δήλωση της η εταιρεία τονίζει ότι τα OnePlus Nord N10 5G και N100 θα πάρουν δύο χρόνια security updates, το ελάχιστον όριο που έχει θέσει η Google. Γιατί τα κάνει όλα αυτά; Επειδή λέει ο στόχος της με τα Nord είναι να συμβαδίζει με τα standards της βιομηχανίας των πιο οικονομικών συσκευών. Έχει δει τι κυκλοφορεί εκεί έξω;

Από εκεί και πέρα κλείνει λέγοντας ότι πάντα θα ακούει τα σχόλια των χρηστών και πάντα θα προσφέρει βελτιωμένη software εμπειρία σε όλες τις OnePlus συσκευές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.