Ενώ έχει περάσει αρκετός καιρός από την 1η Φεβρουαρίου, όταν η Samsung ανακοίνωσε τη σειρά Samsung Galaxy S23, αλλά μπορούμε να πούμε ότι τα flagships της εταιρείας για το 2023 κυκλοφόρησαν επίσημα μόλις εχθές. Για να σηματοδοτήσει την έναρξη της γενικής διαθεσιμότητας και το τέλος της εκστρατείας προπαραγγελιών, η Samsung δημοσίευσε μια ειδική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Samsung Newsroom. Σε αυτήν, η εταιρεία αποκαλύπτει μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με τις εμπορικές επιδόσεις της σειράς μέχρι στιγμής.

Πρώτον, η Samsung ισχυρίζεται ότι το πιο δημοφιλές μοντέλο της οικογένειας Galaxy S23 κατά τη διάρκεια της εκστρατείας προπαραγγελιών ήταν το Samsung Galaxy S23 Ultra, η πιο high-end συσκευή από την ομάδα. Με κάμερα 200MP, πανέμορφη οθόνη 6.8″ και S Pen, το Ultra ήταν η προτιμώμενη επιλογή για περισσότερους από τους μισούς πρώτους αγοραστές – 60% για την ακρίβεια.

Φαίνεται ότι η τιμή των 1449 ευρώ δεν αποθάρρυνε τους καταναλωτές. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη Samsung, η σειρά Galaxy S23 σημείωσε περισσότερες προπαραγγελίες από τον προκάτοχό της, τα Galaxy S22. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αριθμοί αυτοί αφορούν μόνο την εκστρατεία προπαραγγελιών, κατά τη διάρκεια της οποίας μια σειρά αποκλειστικών προσφορών έδωσαν στους καταναλωτές περαιτέρω κίνητρο για να ξοδέψουν χρήματα για τις νεότερες ναυαρχίδες της Samsung. Αυτό δεν είναι σε καμία περίπτωση ενδεικτικό της συνολικής εμπορικής απόδοσης των Galaxy S23 μακροπρόθεσμα.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός ότι το Ultra είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο αποδεικνύει ότι η στρατηγική της Samsung να περιορίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην πιο ακριβή συσκευή της σειράς αποδίδει. Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι το Samsung Galaxy S23 Ultra είναι ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε το 2023. Με έναν προσαρμοσμένο επεξεργαστή Snapdragon, είναι εύκολα η πιο ισχυρή συσκευή Android στην αγορά, μια θέση που πιθανότατα θα διατηρήσει για το προσεχές μέλλον.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.