Το DxOMark δοκίμασε το Samsung Galaxy S23 Ultra, το χαρακτηρίζει ως εξαιρετικό πολυεργαλείο φωτογραφία και βίντεο σε επίπεδο smartphone. Η σελίδα αναφέρει ότι έχει καλές φωτογραφικές επιδόσεις σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις, χωρίς σημαντικά μειονεκτήματα σε κανέναν τομέα.

Οι στατικές εικόνες παρουσίαζαν εξαιρετική λεπτομέρεια σε έντονο φως και αρκετά μεγάλο δυναμικό εύρος σε όλα τα επίπεδα φωτισμού. Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή τη σειρά η Samsung στοχεύει πολύ στη βελτίωση των λήψεων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Το DxOMark σημειώνει ότι οι δοκιμές λήψης φωτογραφιών πραγματοποιήθηκαν με την προεπιλεγμένη ανάλυση 12MP και πως το Samsung Galaxy S23 Ultra επιτρέπει επίσης τη λήψη σε υψηλότερες αναλύσεις. Ωστόσο, η σελίδα προσπαθεί να κάνει δοκιμές με τις “βασικές” ρυθμίσεις.

Το ζουμ με τον τηλεφακό σε πολύ μεγάλο εύρος ήταν ένα δυνατό σημείο του Galaxy S23 Ultra, χάρη στην προσέγγιση της εταιρείας για διπλή εστίαση με ειδική 10x κάμερα. Ωστόσο, παρά το εξελιγμένο hardware, τα συνολικά αποτελέσματα του ζουμ ήταν ελαφρώς χαμηλότερα από τους ανταγωνιστές που παρέχουν πιο σταθερή ποιότητα ζουμ με μία μόνο μονάδα υψηλότερης ανάλυσης.

Χάρη στην αποτελεσματική σταθεροποίηση και τη γρήγορη και ακριβής αυτόματη εστίαση το Samsung Galaxy S23 Ultra τα πήγε καλά και στο βίντεο. Η ισορροπία λευκού σε χαμηλό φωτισμό άφηνε ωστόσο κάποια περιθώρια βελτίωσης.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχο του, οι μηχανικοί της Samsung κατάφεραν να επιτύχουν βελτιώσεις σε διάφορους τομείς, όπως τη σταθεροποίηση βίντεο, ελαφρώς καλύτερο ζουμ, αισθητά καλύτερη έκθεση βίντεο και βελτιωμένη ταχύτητα αυτόματης εστίασης σε έντονο φως.

Το DxOMark συγκρίνει το Samsung Galaxy S23 Ultra με την Snapdragon έκδοση του Galaxy S22 Ultra, διότι το νεότερο κορυφαίο flagship της νοτιοκορεάτικης εταιρεία κυκλοφορεί μόνο με Snapdragon – σε αντίθεση με τις προηγούμενες γενιές, δεν υπάρχει έκδοση με Exynos.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.